A home office természetessé válásával kétséget kizáróan eljött az ideje, hogy a céges nyelvórákat online órákkal, e-learninggel és blended tanulással váltsuk ki. Hidd el, pont úgy beválik, mint ahogy a home office. Másfél éve még arról sem gondoltuk, hogy tökéletes alternatívája az irodába járásnak, mára pedig természetesnek, sőt előnyösnek érezzük. Adjunk hát egy esélyt, válasszunk a célunknak megfelelő e-learning felületet, és vágjunk bele!

Hiszen micsoda előnyök!

A 3 szuperelőnyt mindenki unásig ismeri: bárhonnan, bármikor és bármilyen eszközzel elérhető. De tényleg! Van ennél vonzóbb lehetőség a nyelvtanulásra?

A másik szenthármasság: me, myself & I… csak te vagy, nem kell kivárnod a sorod, ahogy a nyelvórán. Te diktálod a tempót, magad választod ki a szimpatikus útvonalat a tananyagok között, és még a tanárhoz sem kell alkalmazkodni. Azért kérdések esetére jó, ha kéznél van a segítség, ezért például a mi e-learning rendszerünkben (wordsatwork.hu) virtuális tanár, óvatos noszogatás és egy kedves nyelviskolai csapat segíti tanulásodat.

Evidens, hogy kiváltja a tankönyvet, hiszen szuper elérhető online anyagokhoz férsz hozzá, amit kedved szerint le is tölthetsz. Nálunk (wordsatwork.hu) még egy mp3 tárat is találsz, ahol

magad állíthatod össze a playlistedet a heti munkádhoz,
például ha meetinged lesz, prezentálnod kell vagy
frappánsan érvelnél egy egyeztetésen
.

És a motiváció egyik fontos forrása: az e-learning leckék, ahogy az egész folyamat folyamatos visszajelzést ad a teljesítményedről. A szavak, kifejezések zöld pipája, a lecke százaléka, a selftestek mind megerősítenek abban, hogy jó úton haladsz.

Időt és pénzt is spórolsz

Ó és hát el ne felejtsünk egy fontos elemet: az e-learning költséghatékony!

Amellett, hogy utaznod, tankönyvet venned sem kell, az e-learningek éves díja is töredéke egy nyelvtanfolyaménak. Még ha heti vagy havi egy beszédórát veszel is az online tanulásod mellé.

Ugyanez a helyzet, ha HR-esként olvasod e-learning ajánlónkat: egy hagyományos  képzési program büdzséje megfelezhető, ha blended elemekkel frissíted fel. Szívesen megmutatjuk következő online bemutatónkon!

A Juventus Language Group új fejlesztése a wordsatwork.hu üzleti e-learning rendszer.

Juventus Language Group

www.juve.hu

Vissza a bejegyzésekhez

Előző post

Gyermekkori címkék felnőttkorban a Pygmalion hatás

A home office természetessé válásával kétséget kizáróan eljött az ideje, hogy a céges nyelvórákat online órákkal, e-learninggel és...