Manapság mindenki a nyelvtanulás fontosságát emeli ki, sokszor találkozunk azzal a frázissal, hogy nyelvtudás nélkül nem fogunk tudni helyt állni, ezért mindenki ezerrel veti bele magát a hagyományos, vagy rendhagyó (ön)képzési formákba.

Szerencsére a most felnövő generációnak már sokkal könnyebb dolga van, mivel az idegen nyelv körbeveszi őket mindenhol, legyen szó a filmekről vagy az internetről. De ne feledkezzünk meg magunkról, azokról, akik már évek óta dolgozunk, akiknek az államvizsga izgalma már csak homályosan dereng, ellenben nap mint nap helyt kell állnunk munkahelyünkön, ahová szintén bekúszott az idegen nyelv: észre se vettünk és az eddig használt szókincsünk átalakult egy magyar-angol-német keveréknyelvvé, és ezzel nincs mese, lépést kell tartanunk.
A mindennapos kihívások a képző oldaláról a szolgáltatások megújulásában kell, hogy mutatkozzanak, viszont sok intézmény elfelejti, hogy nem a saját, hanem a Partnerei igényeit kell kielégítenie. A szervezeti nyelvtanfolyamainkat vezető tanárainkkal beszélgetve többször találkoztunk azzal, hogy mennyire sokat segítenek a tanulóknak nemcsak a nyelv fejlesztésében, hanem hogy hogyan kezeljenek mindennapos munkahelyi szituációkat, telefonokat, prezentációkat, tárgyalásokat.

Ezek az igények hívták életre különböző időtartamú, mélységű és tartalmú nyelvi képzéseinket, mert a mi fókuszunkban a jelen dinamikusan fejlődni kívánó munkaereje áll. Igyekszünk minden erőnkkel a tanulóhoz alkalmazkodni, hogy a megszerzett nyelvtudást ne tantermi, hanem valós, üzleti élethelyzetekben tudják használni.

Tartson lépést Ön is velünk, mi pedig bemutatjuk a legkorszerűbb nyelvoktatási formákat, a képzésszervezés lépéseit, módszertani csavarjainkat, és tippeket adunk a könnyed, élvezetes tanuláshoz.

Juventus Képzési Központ

Vissza a bejegyzésekhez